Imperial State Electric - Live på Debaser Medis!

”Imperial State Electrics nya album Honk Machine är inte bara bandets bästa skiva hittills. Med sin nyfikna hållning till genrens traditioner är den mer än så, och den som redan slår fast att det är årets rockalbum tar inte miste.” så skriver Nöjesguidens Patrik Forshage om Honk Machine.

Nu på fredag den 23 oktober ställer sig bandet på Debaser Medis scen och gör sin första Stockholms spelning på det nya albumet som släpptes den 21 Augusti. Ett välbesökt releaseparty på numera avsomnade Debaser Terrasen med ex Sex Pistol Glen Matlock som gäst blev en perfekt avslutning på sommaren.

Direkt efter helgen ger sig bandet ut på en månadslång Europa turné tillsammans med Graveyard.

Sedan starten 2010 har denna svenska kvartett kommit att etablera sig som ett av Europas främsta rockband. Deras tre första album –”Imperial State Electric” och 2012:s vida rosade ”Pop War”och 2013 års”Reptile Brain Music”– gjorde det klart att bandet berört kärnan till rock 'n' roll och svingande gitarrer. Nu, med sitt senaste mästerverk”Honk Machine”höjer Imperial State Electric insatsen, raffinerar och omdefinierar sig själva och lämnar motståndarna i dammet bakom sig.

Nicke Andersson tar med sig influenser från hela 70-talet, en bit av 60-talet och blandar soul med rock 'n' roll så att torsdag förvandlas till fredag!

Så tillsammans med Dolf De Borst, Tobias Egge och Thomas Erikssonhälsar han er välkomna till en kväll ni sent kommer att glömma. Att det dessutom pratas om hemliga gäster gör ju inte saken sämre.

Dela