Giuda offentliggör albumtitel!

Giuda (uttalas JEW-DA) är ett italienskt femmannaband från Rom, född ur askan av TAXI ett av de bästa europeiska punkbanden. Giuda döljer inte sina influenser utan gör istället det bästa utav det.

Slade, Sweet, T-Rex, obskyra glambanden Hector & Jook, tidiga Ac/Dc, Slaughter And The Dogs och Eddie And The Hot Rods. Det tillsammans med bandets klassiska arbetarklasslook gör att bandet får uppmärksamhet vart än dom går fram.

Med två skivor i ryggen, Racey Roller och Lets Do It Again och massor av spelningar har Giuda redan lagt grunden. Nu signade på Burning Heart Records och med sin nya skiva Speaks Evil är bandet redo att lyfta!

Speaks Evil är Inspelad med enbart analog utrustning och instrument från 70 talet. Producerad av bandets tekniker Danilo Silvestri tillsammans med gitarristen Lorenzo Moretti så fortsätter Speaks Evil på den musikaliska bana som startade med Racey Roller och Lets Do It Again, men med bättre låtar och refränger som gjorda för allsång.

Giuda är just nu ute på sitt första korståg genom Skandinavien och det som support till Danko Jones och möts med öppna armar av publiken.

13/10 Huskvarna, Folkets Park

14/10 Göteborg Pustervik

15/10 Trollhättan N3

16/10 Helsingborg Tivoli

17/10 Malmö KB

Dela